Lad din mad være din medicin, og din medicin være din mad "Hippokrates"

Hvis du er som de fleste andre i dagens samfund, så kan du nok også godt lægge genkenden til hverdagens mange gøremål.

Børnene er trætte, maden skal laves, huset skal rengøres, vasketøjet skal vaskes og ligges på plads, børnene skal hentes og bringes. madpakker skal laves, ja selv når vi endelig har fri fra arbejdet, så er der hele tiden en masse andre ting der skal sørges for.

Derfor er er der flere der som tilvælger de hurtige madløsninger, tros de godt er klar over at denne løsning på længere sigt ikke er et godt valg, men lige midt i orkanens øje kan sådanne beslutninger være lige meget..

Hvorfor ja et personlig svar her fra vil være manglende overskud efter en lang dag på arbejdet, børn som er trætte og sulten og eller forskellige familie aktiviteter m.m.

Ulemperne og konsekvenserne ved at vi tilsidesætter vores fokus på den rigtig mad, kan være mange.

Alt fra forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol til hjertekar problemer, gigt, led- og muskelsmerter, et dårligt immunforsvar, manglende koncentration, dårlig søvn, stress ja flere forskellige ubalancer som i sidste ende vil og kan komme til at påvirke vores livsglæde og livskvalitet.

Hvis vi besøger vores naboland “Sverige” træder det børsnoteret skandinaviske firma Zinzino dog ud fra mængden.

Netop da de har fundet en måde, hvorpå vi hver især kan måle hvordan mad påvirker vores langsigtede sundhed. Med dokumenteret test analyse, vil vi som enkelt personer kunne teste og se hvad vi mangler i vores mad. Ud fra den viden, vil vi kunne sørger for at give dig den del af maden tilbage, som har en farmaceutisk effekt for din langsigtede sundhed. Og samtidig vil du kunne tage teste igen, for at følge med i din personlig proces til en krop i en optimal balance og hvor du kan se om maden gør den forskel som den skal.

Vi kalder det testbaseret farmaceutisk tilgang til ernæring.

da det ud fra den nyeste viden inden for sundhed og ernæring nu har vist sig at vi som enkelt person kan hjælpe vores egen krop til en optimal balance selv når vi har en travl, hektisk og ambitiøs hverdag, nemlig testbasereet ernæring.

3

Trin 1: Afbalancer

Balance oil

Skab en sund Omega-6:3 balance og hjælp med at beskytte kroppens celler mod rust (oxidation)* ved hjælp af vores BalanceOil, en førsteklasses blanding af olier af højeste kvalitet, udvundet fra vildtlevende, indfangede fisk, og ekstra jomfruolie af tidligt høstede oliven. Har et højt indhold af Omega-3 (EPA + DHA), oliven polyfenoler og vitamin D3.

Trin 2: Genopbyg

ZinoBiotic

Er en skræddersyet blanding af 8 naturlige kostfibre*, hvor hver portion har et højt indhold af fibre. De forskellige kostfibre metaboliseres på forskellige steder i tyktarmen, hvor de understøtter væksten af gode bakterier. Indholdet af resistent stivelse hjælper med at sænke blodsukkeret efter måltider*. ZinoBiotic indeholder havre-betaglucan, der hjælper med at opretholde normale kolesterolniveauer*

Trin 3: Styrke

Xtend

Er et avanceret immun- og kosttilskud. Det er et perfekt supplement til BalanceOil og ZinoBiotic. og er udviklet til at støtte vores medfødte immunsystem*. Xtend indeholder 23 essentielle vitaminer og mineraler, mikro- og fytonæringsstoffer og oprensede 1-3, 1-6 betaglucaner udvundet af bagegær.

Trin 4: Mere overskud, bedre søvn og mindre stress

Viva+

Viva+ er et helt naturligt kosttilskud der er udformet til at være stresslindrende, humørforstærkende og øge følelsen af velvære. Det vedligeholder et sundt velfungerende nervesystem og hjernefunktion, der bidrager til at du føler dig mindre træt og udbrændt.

Viva+ er en kombination af affron®, et standardiseret og patenteret ekstrakt af ren førsteklasses safrankrokus (Crocus sativus L) fra Spanien, et vitamin B-kompleks fra boghvede, magnesium fra havvand, jod og vitamin C fra acerola.