Terriik.com

Forsætter du med samme fart fremover,
vil næste gang være meget mere alvorligt

Terriik Pharell Karlsen

I en alder af 33 år var min daværende overbevisning, at jeg var udødelig.

Dog blev denne overbevisning erstattet af en barsk sandhed da jeg under et forretningsmøde begyndte at få det fysisk og mentalt dårligt.

Mit hjerte begyndte at galopere, jeg følte mig svimmel, mit hoved blev tungt og jeg mærkede hvordan en sitrende fornemmelse i hele kroppen spredte sig samtidig med at jeg fik koldsved og alt omkring mig forsvandt. Væk i en larmende tåge.

 

Jeg husker den enormt overvældende følelse af frygt som ramte mig og som blev min drivkraft til at forandre mit liv radikalt.

Mens jeg lå i ambulancen på vej til hospitalet forsøgte jeg mig at forholde mig til reddernes mistanke om en blodprop i hjertet og da startede de larmende ”hvad nu hvis” tanker.

Trods de mange udfordringer, de mange nedture, de mange kriser jeg har fået lov til at møde gennem mit liv, har jeg fået mulighed for at styrke mine kompetencer, og styrke mine ressourcer og mig selv som person.

Den helt store forskel var mødet med den enkelte coach/konsulent og rådgiver, som åbnede mine øjne og gav mig muligheden for at møde mig selv med sårbarhed, styrke, sundhed og selvværd, og i dag er det møde med til at jeg hjælper personer til at lære at hjælpe sig selv, så de kan skabe det liv de drømmer om, ønsker sig og fortjener.