Terriik.com

Hvis du forsætter med den samme fart frem over,
Så vil vi to mødes igen og med stor sandsynlighed,
vil dette møde være meget mere alvorlig

Læge - Hvidovre Hospital

TERRIIK PHARELL KARLSEN​

I en alder af 33 år, var min daværende overbevisning at jeg var udødelig. 

Dog blev denne overbevisning erstattet af den barske sandhed, da jeg under et forretningsmøde begyndt at få det fysisk og mentalt dårligt. 

Mit hjerte begyndte at galopere, jeg følte mig svimmel, mit hoved blev tungt og jeg mærkede hvordan en sitrende fornemmelse i hele kroppen spredte sig, samtidig med jeg også fik koldsved og alt omkring mig forsvandt væk i en lammenede tåge. 

Jeg husker den overvældende følelse af frygt der ramte mig og som blev min drivkraft til at forandre mit liv radikalt.

Mens jeg lå i ambulancen på vej til hospitalet og forsøgte at forholde mig til reddernes mistanke om en blodprop i mit hjerte startede de lammende ”hvad nu hvis tanker”.

Hvad nu hvis jeg har forspildt mine chancer for det gode liv. 

Hvad nu hvis jeg ikke fik lov til at se mine forældre igen. 

Hvad nu hvis jeg skulle dø? Hvad nu hvis jeg på ingen måde fik lov til at opleve livets mange smukke sider.

Hvad nu hvis jeg kunne få lov til at gøre tingene anderledes. 

Da lægen kom ind på stuen og gav mig svaret på de forskellige prøver, blev jeg både lettet og utrolig bange. 

Lægen sagde: “Terriik din krop har råbt så højt den kan, i håb om at du vil høre hvad den prøvede at fortælle dig, men uden held. 

Derfor var den eneste mulighed at lukke ned. Terriik, jeg vil gerne have dig til at forstå, hvad det er du har oplevet. 

Det fysisk og mentale pres, mangelende søvn, mindre næringsfyldt mad og fravalgte pauser har bidraget til denne ubehagelige oplevelse. 

Hvis du forsætter med den samme fart frem over, så vil vi to mødes igen og med stor sandsynlighed, vil dette møde være meget mere alvorlig. 

Lægens råd var meget konkret: Styrk din emotionelle kontakt til din fysiske og mentale krop, og lær at forstå din krops forskellige beskeder. 

Jeg ved at andre i erhvervslivet har haft rigtig stor glæde af mindfulness og meditation, måske det også kunne være noget for dig. Selvom den efterfølgende tid var en følelsemæssig rutchebane med op- og nedture, måtte jeg nu til at lære at hvad det vil sige at tilvælge mig selv, frem for alle andre. 

Så med lægens råd i mente, fandt jeg en professionel coach og psykolog, hvor jeg med hjælp fra samtaleterapi og et 8 ugers kursus i mindfulness fik lov til at starte en dybdegående og personlig rejse som har betydet at jeg i de sidste 7 år har taget forskellige uddannelser og kursuser inden for personlig udvikling og som har givet mig en ekspertise i at hjælpe andre til at sige farvel til en hverdag med stress og manglende overskud og dermed skabe det liv vi hver især ønsker os og fortjener, med nærvær, autencitet & personlig power samt fysisk, mental og følelsesmæssig lederskab.

Ekspertise Områder

Lifestyle

Fysisk velvære
testbaseret farmaceutisk tilgang til ernæring.

Emografisk

Coaching & Terapi
Følelsesmæssig Intelligens
Personlig Udvikling

sol

Mindfulness
Meditation

241665779_415965386545134_8333663784405433525_n

Foredrag
Undervisning

Book din Uforpligtende samtale
lige
her

Get My Weekly tips on how to get ahead