Terriik.com

Når et foredrag
bliver til mere end
blot en fortælling

Dø nu bare Din
Fucking Junkie

Terriik læste på et tidspunkt i en bog, at når man som menneske oplever en stor og livsændrende krise, så er det her, man har mulighed for at skabe en indre udvikling – eller som Terriik erfarede – en indre oprydning.

Som 4 årig fik han sin første oplevelse af en substans, en smøg, som 8 årig fik han en afgørende oplevelse om alkoholens magtfulde jerngreb, som på rigtig mange områder var med til at belyse ham for hvad alkoholen også kunne hjælpe en usikker, og enorm sårbar dreng med.

Igennem 18 års hardcore misbrug og kriminalitet, levede Terriik et liv som de færreste vil kunne forstille sig. 

Med de mange negative overbevisninger han igennem hele sit liv havde tillært sig, var han mere overbevist om, at han aldrig skulle få lov til at opleve, hvad livet også havde at tilbyde af goder og oplevelser. 

Den 2. maj 2014 sker der et eller andet dybt i ham, som han ikke kan forklare, men han får en følelse af, at han får lov til at møde sig selv på ny, og dette bliver fundamentet for Terriik’s fremtid. Med en vision om at inspirere andre mennesker til fysisk, mental og følelsemæssig balance møder Terriik sine medmennesker med inspiration, motivation, åbenhed og empati. 

Med udgangspunkt i de 5’Ser er målet, at publikum vil finde inspiration, motivation og mod til at møde sig selv og verden med Sårbarhed, Styrke, Selvværd, Sundhed og Succes ud fra det vi hver især opfatter som succes i eget liv. 

Hans overbevisning er, at vi alle er lige og sammen kan løfte hinanden ud fra hver vores historier og kompetencer. I de sidste 6 år, har Terriik har udlevet det liv, som han aldrig troede var muligt. 

Med forskellige uddannelser og kurser, er Terriik i dag med til at inspirere og hjælpe personer ud fra en empatisk, nærværende og professionel forståelse,  for at vi hver især kan navigere i livet trods vores personlige bagage.

Hvad siger andre om -
Dø Nu Bare Din Fucking Junkie

Jeg skriver på vegne af Inspiring Connections her en anbefaling af Terriik, der medvirkede som oplægsholder til vores digitale event d. 5/1 - 2021. Vi var rigtig glade for at Terriik valgte at medvirke ved vores arrangement med sin narrative tilgang og sin egen fortælling 'Dø nu bare din fucking junkie'. Han brugte sin egen livsfortælling til at skabe håb - håb om, at uanset hvor dybt fortvivlet et liv man har haft, er det muligt at vende sit liv, og via sine erfaringer lære sig selv at kende på en dybere og mere sand måde. Dette hjælper Terriik andre med ved hjælp af sine 5S-metode og empowerment-tilgang. Vi oplevede et spændende indlæg, og kan kun anbefale at hyre Terriik til at fortælle sin livshistorie og derved inspirere andre, til at tage sit liv op til revision på de områder, hvor vi hver især har det svært.
Jeg ved ikke hvordan du eller din familie har kunne klare det, men sjældent har jeg oplevet så rørende og barsk en fortælling. Et foredrag, der fik alle følelser frem i mig. Og tanker på mine egne børn... Du formidler på en måde, jeg sjælden har oplevet, og du ejer scene og publikum Vi var alle meget berørte og dit foredrag har givet os mulighed som familie at få taget nogle gode dialoger i forhold til at være ung i et samfund hvor alting bare går hurtigere.
Familie mor til 2
Familie mor til 2
Inspirerende at høre hvordan Terriik har formået at arbejde med sin sårbarhed og dermed også genfinde sin indre styrke.. Hans formidling og power var ikke at tage fejl af, Terriik er en mand med så meget inspiration og er en sand storyteller der rammer den bagerste række...
En stor tak til Terriik for at dele sin livshistorie. Dyb respekt for din vej ud af misbruget og til dér hvor du er i dag. Har ikke selv erfaringer med misbrugsmiljøet, men tænker at vi nok alle har haft tidspunkter hvor vi har bøvlet med ét eller andet i vores liv. Tager hatten af for din tilgang, som også fik mig til at tænke. Håber dem du hjælper ved hvor heldige de er at have mødt dig.Vi var rigtig glade for at Terriik valgte at medvirke ved vores arrangement med sin narrative tilgang og sin egen fortælling 'Dø nu bare din fucking junkie'. Han brugte sin egen livsfortælling til at skabe håb - håb om, at uanset hvor dybt fortvivlet et liv man har haft, er det muligt at vende sit liv, og via sine erfaringer lære sig selv at kende på en dybere og mere sand måde. Dette hjælper Terriik andre med ved hjælp af sine 5S-metode og empowerment-tilgang. Vi oplevede et spændende indlæg, og kan kun anbefale at hyre Terriik til at fortælle sin livshistorie og derved inspirere andre, til at tage sit liv op til revision på de områder, hvor vi hver især har det svært.

Book
din uforpligtende samtale
Lige her

Get My Weekly tips on how to get ahead