Hvad siger
andre

Hør Maiken's feedback

Hør Pernilles feedback

Hør Soffie's feedback

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Du er simpelthen fuldstændig spot on! Jeg får det at vide jævnligt, at jeg har sindssygt meget power! I de situationer, som folk så beskriver for mig – out of the blue – at jeg har sindssygt meget power, er faktisk situationer, hvor jeg har følt mig stædig…

Jeg påtager mig rigtig mange ansvarsområder, og har lige nøjagtig den følelse AT hvis jeg ikke gøre jeg det ikke, er der ikke nogen der gør det.

” Om at være ensom til tider” – Ja, det er, men ikke når jeg er alene… Jeg elsker mine aftener engang imellem, hvor jeg kan tage et time lang bad, og ikke skulle andet end at huske, at det er ok at slappe lidt af… 

Apopro balance…Jeg sidder ned i maximum et par timer om dagen… Ellers får jeg følelsen af at gro fast.. 

Der skal ske noget! Jeg skal ud over stepperne!… Ja, jeg har nogen gange følelsen af, ikke at være god nok. (også selvom jeg har tabt mig 26,5 kg. fra slutningen af maj 2019)

Du siger noget med, at det virker som om jeg kan være splittet, når jeg ikke er i balance. Det er spot-on.

Jeg sætter mig selv i sidste række, får jeg ikke spist nok mad, hvilket udløser en reaktion for mig.

Det er sindssygt interessant mht. “allergi”, for jeg kan tydeligt mærke/se nu, hvorfor jeg arbejder godt/skidt med de forskellige mennesker jeg kender, uden rigtigt at vide hvilke arketyper de er, men jeg er så meget mere mig når jeg arbejder sammen med mennesker, som netop vil frem!

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Du formidler energisk og levende, og evner at gøre det sympatisk og personligt, når du snakker om de issues og den sammensætning af de forskellige parametre, som er særlige for mig.

Jeg synes det er positivt, som coach og terapeut, at have noget konkret at tage udgangspunkt i, hvilket denne metode lægger op til. Det bliver også målbart over tid, om der sker en udvikling/fremdrift,

Det åbner i hvert fald op til at arbejde med de dybere og mere komplekse områder af det at være menneske, som ikke umiddelbart kan ses, måles og vejes.

Du rammer spot on på mange områder, uden at du selvfølgelig ved hvad der ligger til grund. Når jeg er fuldstændig i mit peak, kan jeg nå højder af ekstase.

Min grundfølelse er glæde og optimisme, men jeg kan godt gå i stå i perioder , hvor jeg er i tvivl om hvilken vej jeg skal gå. Her er jeg lidt lige nu og her, samtidig med, at jeg får sat nogle ting i gang.

Energien kan dog hurtigt fade ud for mig, i forhold til at bevare motivationen, og det er nok den måde jeg umiddelbart bedst mærker, hvad der er rigtigt og forkert for mig.​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg synes det er interessant det med motivation. Om mit drive i virkeligheden kommer fra min indre kritiker og ansvarsfølelse (ego), mere end fra glæden og kærligheden.

Jeg er nemlig mest action-præget, når der er modstand og jeg ligesom ikke har et valg.

Der knokler jeg på for at løse tingene, eller forsøge på det, hvilket nemt kan føles ekstremt tungt over tid.

Hele tiden at skulle gøre, handle, og i virkeligheden, bare overleve.
Man kan sige, når man ikke har lært at lytte til og mærke efter, er det svært at være tro mod sig selv.

Jeg synes det kunne være spændende om det KAN lade sig gøre, at lære at fokusere energi bedre, for virkelig at mærke ind på og vælge, at nu fokuserer jeg her, fordi man bliver nødt til at tage et valg. Og så bare kaste sig ud i det.​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Det undrer mig ikke at det er tydeligt at splittelse kommer frem. Sådan har jeg levet meget af mit liv i splittelse.

Orkanens øje er en god beskrivelse. Der er det sikrest at blive stående, for jeg kan se for og imod alle vinde. Din stemmeføring er positiv, næsten smilende og varm, når du taler om PEAK. Når du taler om den negative side og zeronist bliver din stemmeføring lidt anderledes – måske bekymret. 

Din tolkning er skarp – Du får vildt meget med og Du gør det tydeligt, hvad der er at være OBS på. Du taler i billeder som “En cocktail af giftighed” og “Den værste allergi”.Så er det ligesom ret tydeligt, hvad der er på spil. 

Samtidig virker det også som om, at DU HAR styr på det!!!

Du er ret spot on med dine råd udefra tolkningen…Jeg synes, at du gør det godt. Du har en fantastisk stemmeføring, og der er ingen tvivl om det at du brænder for det. Du rammer spot on i din tolkning af mig, det er 100% korrekt at jeg er en solstråle og kan rykke mennesker. Og der er en blokering, og at jeg ikke komme ud og gøre den rigtig store forskel, tage mig sammen til at få udviklet på det større plan. Der køre 2 sider af mig, det ene handler om følelser privat (kæreste)

Den anden er økonomi, her kan jeg rystes. Du taler om ansvar, hvilke igen er 100% korrekt, jeg tager ansvar for rigtig rigtig meget, og mange gange har det intet med mig at gøre personligt, men i kraft af jeg er mor og dybt ansvarlig tager jeg del i for at hjælpe.  Jeg er en hjælper og får helt klart energi af at hjælpe folk. Jeg hjælper oftest fordi jeg skal eller kan, når mennesker brænder sammen, helt korrekt antaget.

Jeg er skeptikere og stædig, dog arbejder jeg meget på den del i mig selv.Jeg er helt klart trygheds narkoman… Det er korrekt at der sker en masse i mit liv, på det indre plan. Jeg står igen overfor en branche skift, og her kommer helt klart tvivlen i spil, hvad skal jeg… Og lige her oplever jeg det helt klart som op ad bakke.

Din tolkning giver stof til eftertanke og motivation til at komme i gang.

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Fedeste tolkning!!!!

Jeg er så meget ved at komme hjem. Jeg kan nu være i mit liv uden at være i smertehelvede og en meget tæt relation er kommet igennem en svær periode, hvilet har hjulpet os alle. SÅ det er vidunderligt. 

Jeg har taget en beslutning om at ting fra fortiden ikke skal fylde i mit liv! Jeg elsker at være glad og det vælger jeg at være hver dag! Så er livet bare federe.

Jeg hører hvad du siger, at det ville være nu der er plads til en personlig forandring, men, det kommer ikke til at ske.  Jeg er et sted i livet lige nu, hvor jeg virkelig er glad og det er vigtigere for mig end alt andet pt! MEN VIRKELIG FEDE BESKEDER MED DYB INDSIGT OG SÅ RAMMENDE!!!!

Min største fjende er mig selv og det værste jeg ved er at vise sårbarhed, så du rammer fuldstændig Bulls eye, når du tolker mine svar… Du er virkelig dygtig!!!!!

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Wauw – Spot on!!!!!! Jeg kan 100% genkende mig selv i tolkningen.

Tolkningen har givet stof til eftertanke og en styrket tro på, at jeg er på rette vej… Ligeledes har de negative arketype aspekter skabt øget bevidsthed om mine uhensigtsmæssige strategier, som kan støtte mig i at stoppe op og ændre kurs.

Jeg er forundret over hvor meget testen kunne ramme plet, selvfølgelig osse understøttet af din intuition.

Det med den arketype del og ansvarligheden er spot on igen!!!

I forhold til den positive arketype, så genkender jeg, at jeg er god til at mærke mig selv og når følelserne banker på, kan have svært ved at processe dem.

I forhold til den følelsesmæssige del, så er jeg på mange måder et godt sted, hvor jeg har håb og det er rart at at få det bekræftet..

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Kære Terriik

Jeg arbejder stadig med de mange input, som du gav mig, og jeg anbefaler dig med glæde til andre.

Jeg er overvældet og imponeret over det udbytte, jeg fik af vores telefonsession.

Tusind tak for mange værdifulde, præcise, kærlige og inspirerende ord og input!

Kærlig hilsen – Torkild Clausen​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

WOW Terriik – sikke en turbo session fyldt med visdom og meget brugbar og konkret vejledning!

Jeg havde en klar følelse af, at du havde direkte kontakt til mit energifelt og hvad jeg præcis har brug for at vide lige nu.

Jeg følte mig mødt, set og støttet på den dybeste og mest kærlige måde.

Jeg giver 5 stjerner. Tak

Lanneia Liva Silke Melgaard

love, valentine, romantic-3091214.jpg

En vild rejse med Terriik.

Jeg har nu været igennem et spændende forløb, som jeg måske på mange måder ikke rigtigt vidst hvad det var som jeg gik ind til, MEN- Det ved jeg nu og vil gerne dele.

Jeg har selv med personlig udvikling at gøre, men har aldrig oplevet at man skulle arbejde så meget med en selv, som i dette forløb- mega fedt & det lyder måske besværligt, det føler jeg nu på ingen måder at det er.

Terriik er super god til at få det ned på et simpelt plan, så det er spiseligt og brugbart for én, hvilket vil sige at man få nogle rigtige gode værktøjer i sin kasse, som hjælper én godt på vej.

Ærligt skal det jo også siges at det også i midt tilfælde har været nogle hårde mdr men bestemt også spændende mdr- for føler hele tiden at jeg har haft Terriik ved min ryg, hvilket igen har gjordt at jeg kom dybere i mig selv….

DET har betydet for mig at jeg føler mig mega meget afbalanceret & glad, selvfølgelig giver det også overskud, som mine børn nu nyder.

En lille ting som jeg nok fortryder…
Jeg begyndte på de produkter som Terriik anvender midt i forløbet og den del ville jeg klart ændre til at påbegynde ved forløbets start en anden gang. (Jeg tager olien og de 2 vitaminer i dag) de 2 ting følges så godt sammen.

Hvis du overvejer et forløb med Terriik og dit hjerte siger at det føles godt, så hop ud i det, du er i de bedste hænder og bare husk at være ærlig overfor dig selv & arbejde med dig selv, gi’ dig selv pladsen til det- jeg lover dig, du vil ikke fortryde det & du vil ikke fortryde du valgte Terriik..

Jeg vil KLART anbefalede Terriik. Er du klar, så er han klar – det lover jeg! Jens Kristoffersen

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg har deltaget i et forløb hos Terriik.
Jeg er meget imponeret over Terriiks evner.

Han formåede desuden at gennemskue den bagomliggende problemstilling (stress), selv om jeg i starten var overbevidst om, at det var noget helt andet, som jeg havde behov for.

Gennem de 5 gange modtog jeg en masse simple redskaber og værktøjer, som jeg kan benytte fremover.

Det er ikke en process, hvor man blot møder op og passivt modtager behandling.

Man skal arbejde med sig selv og de redskaber, som man får, for at opnå resultater.

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har mødt dig Terriik, og du er uden tvivl skyld i, at jeg igen er blevet “mig selv”, og at jeg nu er mere klar til at gå kærligheden og fremtiden i møde. //Anette

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg har netop afsluttede et forløb hos Terriik og det kan klart anbefales.

Terriik formår at man føler sig tryk i hele forløbet og processen er så givende at jeg har formået at komme i dybden med det indre og kernen i den problematik som jeg kom med og derfra i et givende forløb hos Terriik arbejdede jeg mig op og fik overskud mentalt og redskaber med mig . Tak her fra hjertet​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg har gennem forløbet udviklet mig rigtig meget på kort tid.

Jeg kom til Terriik med en problematik jeg gerne ville have løst, jeg forventede til en start at det var der der skulle sættes ind, men det var slet ikke der vi startede, vi kom så langt omkring i min verden og min personlighed, og gennem opgaver fra gang til gang.

Med Terriik ekspertise har jeg udviklet mig på så mange områder.

Det har været en fantastisk rejse, til tider også hård, men jeg ville ikke havde været den foruden.

Jeg er ikke færdig med min udvikling og min rejse, men jeg har redskaberne til at fortsætte alene på egen ben.

De problemer og udfordringer jeg kom med er løst, og hvis det dukker op igen, ved jeg nu hvad jeg skal gøre for hurtigt at løse det.

Tak Terriik for at hjælpe mig på vej, for at jeg den dag i dag tør stå op for mig selv, tør at stå stærkt i mit lys, som den jeg er, for at have hjulpet mig med at åbne døre jeg troede var låste, tak!

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Det har været et spændende og lærerigt forløb, hvor der er blevet gået i dybden med emnerne. Terriik er professionel, direkte og god til at give de rette skub.

Det var en god og tryg oplevelse og jeg er fuld af fornyet energi. Tak!​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg har fået virkelig meget ud af dine kompentencer og fantastiske evner.

Hos Terriik bliver man mødt og skubbet tilpas, så man kommer videre.

Jeg er dybt taknemmelig og giver mine bedste anbefalinger!

Janne K.M – Healer & Hypnoterapeut​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Kan varmt anbefales.
Havde en telefon session med Terriik.

Det var spot on, også med bestemte emner jeg selv havde spekuleret i, der skulle arbejdes med.

Terriik er yderst professionel og dygtig til at overraske med hans særlige vinkler i at formidle budskaber til oversete og glemte sider af dig selv, der styrker din viden om retning og beslutsomhed!

TAK​

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Jeg er blown away!!!!!!!

Jeg er næsten helt mundlam over alt det du fortæller, for det er spot on!

Jeg ved slet ikke hvad jeg ellers skal skrive, for jeg har absolut ingen indvendinger overhovedet i forhold til det du har fortalt. Det hele gav meningen.

Og jeg fik klart en endnu større indsigt i mig selv.

Det jeg fik ud af det, er et klare syn på hvad jeg skal arbejde med fremover, så jeg er meget spændt på at finde ud af hvordan jeg bedst kommer til at acceptere de forpligtelser jeg står overfor i hverdagen, som er det der tynger mig mest og er med til at give mig en form for stress.

For de forpligtelser er jo helt klart det at være mor, og alt det der høre med til.