Vejen til
Fysisk velvære,
mental frihed
og følelsesmæssig
balance

Et holistisk forløb, der styrker din fysiske og mentale krop som en helhed

Med dette forløb vil du opnå en transformation ud fra de drømme, mål og ambitioner du har for at skabe det liv du ønsker dig og fortjener fremadrette. 

Sammen vil vi arbejde på at omprogrammere dine gamle narrativer og fortællinger ud fra personlig udvikling. coaching og konkrete redskaber, hvor på du vil opleve en en positiv og transformerende kobling imellem dine ord, følelser, tanker og handlinger.

Resultaterne af dette forløb er netop udarbejdet til at du vil opleve en positiv og enormt transformerende forandring i dit liv. 

Hvilket betyder at du ikke kun begrænset til dit mentale og følelsesmæssige velvære, men også oplever en forbedring af dit fysiske helbred, hvor du vil opleve mere energi, motivation samt dokumentation på din fysiske korps indre sundhed. 

Ved at investere i dette forløb, vil du få adgang til en unik og personlig oplevelse, hvor du kan opleve frihed på alle planer af dit liv. 

Du vil lære at håndtere livets forskellige udfordringer på en mere effektiv og opløftende måde, hvor du samtidig vil opleve dig selv som endnu mere selvsikker, fyldt med selvværd, tydelige og klar grænser uden at tilsidesætte dig selv frem for alle andres behov. 

Med en online tilgang vil du også spare tid og omkostninger ved transport og kan deltage i forløbet fra dit eget hjem. 

Så hvis du ønsker at opleve frihed på alle planer af dit liv, så er dette coaching forløb det rette valg for dig.

children, river, bathing-1822704.jpg

Selvindsigt

Indebærer at du kender dig selv, dine styrker, dine svagheder, dine værdier, dine overbevisninger, at du forstår hvad der trigger dig og hvorfor.

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Empati

Handler om din evne til at forstå og identificere andre menneskers følelser, så du formår at navigere i det der opstår i andre mennesker.

write, the student, coffee-4715844.jpg

Selvregulering

Er måske i virkeligheden det vigtigste punkt, da det er her vi er i stand til at arbejde med og bearbejde vores følelser. Vores trivsel og lykke er afhængige af vores evne til at regulere være følelser og følelsesmæssige tilstande.

love, valentine, romantic-3091214.jpg

Social kompetence

Handler om din evne til at indgå i relationer og bygge relationer, både privat og professionelt.

sea, sunset, beach-7940143.jpg

Testbaseret ernæing

Testbaseret ernæring styrker din personlige proces til en fysisk krop i en optimal balance, hvor resultaterne også er med til at styrke din mentale og følelsesmæssige balance til det gode liv. 

ALLE PRODUKTER DER ANVENDES I DETTE FORLØB ER GODKENDTE AF Den Europæiske fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA)