Terriik.com

Kaptajn på eget skib

 • Er du træt af dårlige parforhold?
 • Er dit liv fyldt med angst, frygt eller tankemylder?

 • Føler du dig hele tiden utilstrækkelig og aldrig god nok?

 • Er dit liv kaotisk, stressfyldt og mangler du overskud?

 • Bliver dine grænser overskredet uden du for sagt fra?

 • Har du mistet troen og håbet på at du kan opnå et liv ud fra det du ønsker dig og fortjener?

Sammmen sørger vi for at du opnår:

 • Et sundt og harmonisk parforhold
 
 • Indre og ydre ro
 
 • Struktur, fornyet overskud og glæde
 
 • Personlig power, autenticitet og tydelige grænser
 
 • Mod til at at gå All In på dine drømme og mål og hvile i du er ligeså god som alle andre
 
 • Et sundt og stærkt selvværd
 
 • Balance i mellem arbejdes liv og familie liv
 
 • Personlig selvindsigt og personlig udvikling
 
 • Et Positivt mind-set og masser af livsglæde
 
 • Vedvarende og positive forandringer resten af livet

Sæt din kurs mod det gode liv, som kaptajn på eget skib

Jeg husker, hvordan jeg som barn kunne få alt mit legetøj – ja, selv mig selv, til at blive lige netop dét, jeg forstillede mig. 

Jeg legede fx, at jeg spillede på Roskildefestivallens Orange scene, jeg husker hvordan jeg som barn, forstillede mig at jeg skulle gå vagt, som soldat og passe på mit barndoms hjem, mens jeg gik frem og tilbage med mit legetøjs gevær. 

Jeg husker også hvordan jeg sammen med de andre børn kunne skabe vores helt egen virkelighed, hvor vi med de pinde og træsværd var i skoven for at bekæmpe drager, monster og farlige dyr.

Ja, alt var muligt – det skete lige for øjnene af mig. 

Jeg var hjemme i min komfortzone, hjemme i min indre kerne af styrke.

Fra den legende og drømmende opfattelse af en virkelighed, hvor alt var muligt, bliver hverdagen med tiden fyldt af ansvar og pligter, hvor madpakker skal smøres, bussen skal nås, børn skal hentes og bringes, arbejde og deadlines skal passes, parforholdet skal plejes osv. 

Som ringe i vandet fjerner vi os ubevist fra vores indre kerne af styrke, og over tid kommer vi helt ud i den svageste ring, længst væk fra os selv.

Og så tror vi, at vi skal endnu længere ud for at udvikle os! Men hvad skal du dog derude? Det er alligevel ikke dér, du udvikler dig. 

Som barn kunne du skabe den virkelighed og det liv, du forstillede dig blot med ord, følelser, tanker og handlinger. Det kan du komme til igen! 

Det er min mission at guide dig hjem til din komfortzone og til din indre kerne af styrke, så du kan møde dit sande og autentiske jeg. 

Når du er kommet hjem, kan du være oprigtigt glad og stolt over den, du er. 

Du kan hvile i, at du fortjener det bedste i livet – fx et sundt parforhold, et nyt job eller afvikling af gamle relationer, som ikke længere giver dig noget. 

Ved at vende hjem til din komfortzone bliver du kaptajn på eget skib! Du er nemlig unik og helt fantastisk, præcis som du er.

Mentalt Overskud​

Jeg vil gennem ressource- og resultatorienteret coaching hjælpe dig til personlig udvikling, selvindsigt og følelsesmæssig kontakt.

Når vi sammen skal arbejde med at omprogrammere dine gamle narrativer og fortællinger gøres dette med terapi og konkrete redskaber.

Ud fra det talte ord vil der opstå en kobling til følelserne, tankerne og til sidst til handling.

Forløbet vil foregå online da jeg har en klar holdning til, at det er bedst at være i trygge rammer når man skal starte en personlig udviklingsproces.

Til at støtte dig i din udviklingsproces skal du bruge et redskab, som hedder Emologic. 

Dette er en app, som vil hjælpe dig til at blive afklaret og som vil klarlægge hvor du er lige nu og hvor du er på vej hen.

Du kommer til at bruge appen før hver session, således at vi med konkrete svar kan se hvor du har behov for at blive styrket og ligeledes hvor dine blokeringer ligger. 

Ligesom med alle andre udviklingsforløb, så er dette ingen mirakelkur og der er ingen smutveje. 

Det vil sandsynligvis komme til at gøre ondt og det bliver hårdt arbejde, men det er i sidste ende den eneste rigtige måde at komme ud af din nuværende situation på.

Det ved jeg bedre end så mange andre, for jeg har selv gået vejen og er kommet ud på den anden side som et nyt menneske.

Kontakt Terriik.com

Har du yderligere spørgsmål kan du ringe eller kontakte Terriik.com på telefon eller mail