DØ NU BARE
DIN FUCKING JUNKIE

Når et foredrag bliver til mere end blot en fortælling

Igennem 18 års massivt og altødelæggende misbrug dansede jeg med døden frem for at elske med livet

I næsten to årtier var mine forældres telefoner konstant lige ved siden af dem. Når de var vågne, når de skulle sove, når de var på wc eller andre steder, så levede de med så dyb og begrundet frygt dybt begravet i deres hjerter. En frygt for at modtage det ene opkald, som ingen forælder ønsker sig af få og som kunne lyde således: 

Godaften …. Det er politiet – vi ringer til jer, for at skulle informere jer om at jeres dreng i dag er afgået ved døden i en narkotika-relateret sag…”

En frygt der stadig kan vise sig hos min familie og som på mange måder har efterladt os alle med enormt mange ar.

\"\"
\"\"

Med den dybeste sårbarhed er mit ønske at åbne et vindue til en verden, vi alle kender til, men som de færreste overlever.

En verden hvor smerten ikke engang kan holde ud at leve, en verden hvor døden hele tiden lokker dig længere og længere væk fra det liv du i sandheden ønsker dig og fortjener.

En verden hvor jeg på mirakuløs vis fandt en indre styrke til at rejse mig efter utallige tabte kampe og igennem de sidst snart 8 år har skabt det liv jeg inderst inde håbede på at kunne få lov til at smage lidt af.

Selvom det aldrig lå i kortene at jeg, en almindelig, ung mand fra Silkeborg fra en pæn familie, skulle ende med at blive hardcore misbruger, så endte det med at blive til min virkelighed.

For når sandheden skal frem og det skal den, så blev min løsning på mit problem stofferne, efter at jeg blev clean og ædru måtte jeg sande, at problemet stadig var der og hvorfor? Fordi jeg var problemet!!

Igennem mit foredrag, vil jeg med afsæt i min egen historie skabe paralleller til livets mange udfordringer, som vi hver især nok kan genkende på den ene eller anden måde.

Hvordan omfavner vi os selv, når vi er allermest sårbare og hvordan styrker vi det emotionelle bånd til os selv og dermed også andre?

Hvordan opbygger vi en styrke, som kan holde til uforudsete udfordringer, og hvordan opretholder vi hver især en tro på, at vi også kan få lov til at opleve hver vores unikke måde at være på?

Og når livet gør mere ondt end normalt, hvordan kan vi stadig leve med vores vigtigste livspartner- vores krop, og dermed skabe vores egen succes?

\"\"

“Jeg har hørt mange foredrag gennem tiderne, men sjældent har jeg hørt en så hudløs ærlig og barsk historie som din. Det er et foredrag jeg sent vil glemme og som jeg var dybt berørt af efterfølgende”- Lisa fra Silkeborg
“Vi var alle dybt berørte og samtidig utrolig inspirerede over det foredrag som du kom og fortalte.
Den måde du formåede at formidle din historie på, var dybt rørende og efterfølgende satte det en masse tanker i gang, som har været med til at starte en masse gode samtaler omkring livet på godt og ondt” – Askov højskole
“Jeg sender min største respekt til dig\” Publikum fra Holbæk
“I truly got touched by that story…..Thank you for coming to Stockholm and sharing your power\”
Thomas fra Stockholm, Sverige
“Du formidler din historie til publikum på en helt unik og personlig måde.”
\”Sjældent har jeg været så fanget fra start til slut.\”
\”Det foredrag vil helt sikkert skabe gode dialoger fremadrettet hos os alle”- Sind foreningen Silkeborg
\”Din direkte og hudløse ærlighed, kommer helt ned på den bageste række, hvor alle vil kunne høre hvis et hår falde til jorden.\” TAK
Tidligere
Næste

Bliv kontaktet for en uforpligtende snak


Facebook-f


People-carry


Instagram


Linkedin