Terriik.com

Træt af lange terapi forløb

Med den nyeste viden inden for farmaceutisk kosttilskud, følelsesmæssig intelligens og personlig udvikling, vil du over kortere tid blive styrket til at blive kaptajn på eget skib og dermed skabe det liv du ønsker dig og fortjener med fysisk velvære, mental overskud og følelsesmæssig balance.

Fordele

Fordel 1

Fysisk Velvære
En sund, stærk krop
Optimal Balance og beskyttelse
Normal hjertefunktion
Normal hjernefunktion
Normal immunforsvar

Fordel 2

Mental Overskud
Mere energi
Bedre søvn
Bedre humør
Bedre søvn
Mindre stress

Fordel 3

Følelsesmæssig balance
En gladere dig
Mere autencitet
Personlig udvikling
Følelsesmæssig intelligens
Selvværd, selvtillid og selvdisciplin

Hvad vil det betyde for dig,
hvis du kunne skabe det liv du ønsker dig og fortjener

Fysisk Velvære

Nyeste viden fra skandinavien inden for sundhed, ernæring og testdokumenteret farmaceutisk kosttilskud udmålt på den individuelle krops killo vægt.

Mental Overskud

Med verdens førende EQ-system inden for følelsesmæssig intelligens, vil du ryde op i dit gamle mind-set, så der kan blive gjort plads til at styrke din kerne ud fra din situation. Du vil igenne, forløbet komme til at lære at bruge den følelsesmæssig APP, som tracker din proces. På den måde vil du både før, under og efter forløbet kunne skabe en større forståelse for hvad der sker i dit emotionelle liv lige nu og her og hvad du kan gøre for at ændre en evt. negativ følelsesmæssig ubalance.

Følelsesmæssig balance

Forståelse for dine følelsesmæssige tilstande, selvindsigt og personlig udvikling til at afvikle gamle adfærdsmønstre Forståelse for egne adfærdsmønstre. Med en app, vil du lære at omprogrammere dine følelser og dermed skabe plads til ny udvikling.

Online forløb

Et online forløb hvor du kan sidde hjemme hos dig selv, med en varm kop te. Et forløb der giver dig en unik mulighed for personlig udvikling, sparring og hjælp til selvhjælp. Igennem 4 måneder vil du og jeg mødes online 2 gang pr. måned. I forløbet vil vi gennem resultat orienteret coaching, terapi og psykologi skabe fundamentet, så du kan blive kaptajn på eget skib og skabe det liv du ønsker dig og fortjener med fysisk velvære, mental overskud og følelsesmæssig balance.

TERRIIK PHARELL KARLSEN​

I en alder af 33 år var min daværende overbevisning, at jeg var udødelig.

Dog blev denne overbevisning erstattet af en barsk sandhed da jeg under et forretningsmøde begyndte at få det fysisk og mentalt dårligt.

Mit hjerte begyndte at galopere, jeg følte mig svimmel, mit hoved blev tungt og jeg mærkede hvordan en sitrende fornemmelse i hele kroppen spredte sig samtidig med at jeg fik koldsved og alt omkring mig forsvandt. Væk i en larmende tåge

Jeg husker den enormt overvældende følelse af frygt som ramte mig og som blev min drivkraft til at forandre mit liv radikalt.

Mens jeg lå i ambulancen på vej til hospitalet forsøgte jeg mig at forholde mig til reddernes mistanke om en blodprop i hjertet og da startede de larmende ”hvad nu hvis” tanker.

Trods de mange udfordringer, de mange nedture, de mange kriser jeg har fået lov til at møde gennem mit liv, har jeg fået mulighed for at styrke mine kompetencer, og styrke mine ressourcer og mig selv som person.

Den helt store forskel var mødet med den enkelte coach/konsulent og rådgiver, som åbnede mine øjne og gav mig muligheden for at møde mig selv med sårbarhed, styrke, sundhed og selvværd, og i dag er det møde med til at jeg hjælper personer til at lære at hjælpe sig selv, så de kan skabe det liv de drømmer om, ønsker sig og fortjener.

Så fra livskrise til livsglæde, selvindsigt og personlig power vil jeg være med til at hjælpe dig så du kan hjælpe dig selv fremadrettet.

Ekspertise Områder

testdokumenteret farmaceutisk kosttilskud

Coaching - Terapi - Personlig udvikling

Foredrag - Undervisning

Testimonials

Arbejd sammen med mig

Klar til at Blive
kaptajn på eget
skib?

Dø nu bare din fucking junkie

Når et foredrag bliver til mere end blot en fortælling

Terriik læste på et tidspunkt i en bog, at når man som menneske oplever en stor og livsændrende krise, så er det her, man har mulighed for at skabe en indre udvikling – eller som Terriik erfarede – en indre oprydning.

Som 4 årig fik han sin første oplevelse af en substans, en smøg, som 8 årig fik han en afgørende oplevelse om alkoholens magtfulde jerngreb, som på rigtig mange områder var med til at belyse ham for hvad alkoholen også kunne hjælpe en usikker, og enorm sårbar dreng med. Igennem 18 års hardcore misbrug og kriminalitet, levede Terriik et liv som de færreste vil kunne forstille sig. Med de mange negative overbevisninger han igennem hele sit liv havde tillært sig, var han mere overbevist om, at han aldrig skulle få lov til at opleve, hvad livet også havde at tilbyde af goder og oplevelser. 

Den 2. maj 2014 sker der et eller andet dybt i ham, som han ikke kan forklare, men han får en følelse af, at han får lov til at møde sig selv på ny, og dette bliver fundamentet for Terriik’s fremtid.Med en vision om at inspirere andre mennesker til fysisk, mental og følelsemæssig balance møder Terriik sine medmennesker med inspiration, motivation, åbenhed og empati. Med udgangspunkt i de 5’Ser er målet, at publikum vil finde inspiration, motivation og mod til at møde sig selv og verden med Sårbarhed, Styrke, Selvværd, Sundhed og Succes ud fra det vi hver især opfatter som succes i eget liv. 

Hans overbevisning er, at vi alle er lige og sammen kan løfte hinanden ud fra hver vores historier og kompetencer. 

I de sidste snart 8 år, har Terriik har udlevet det liv, som han aldrig troede var muligt.

Med forskellige uddannelser og kurser, er Terriik i dag med til at inspirere og hjælpe personer ud fra en empatisk, nærværende og professionel forståelse,  for at vi hver især kan navigere i livet trods vores personlige bagage.

 

Book en uforpligtende samtale

tryk "Ring" eller "Mail"